Las visitas a la web del Obispado de Lleida han aumentado en un 30% durante el último año. La página del Obispado de Lleida ha recibido durante el último año 201.221 visitas, unas 551 al día. El año pasado fueron 140.000 visitas, unas 450 al día.

També som presents a les xarxes socials on tenim 500 seguidors al Facebook i 843 al Twitter. Precisament, en aquesta xarxa hem experimentat aquest any un augment de 200 seguidors en un any. 

Amb motiu de la 51a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, us volem recordar la feina que s'ha fet a la Delegació de Comunicació del Bisbat de Lleida durant el darrer any.

La Delegació de Mitjans de Comunicació del Bisbat de Lleida ha editat 2.500 exemplars setmanals del Full Dominical.

També s'hi han produït 50 edicions del programa de ràdio 'De Bat a Bat al Bisbat de Lleida' que es difon per diverses emissores de la província. A més, s'han penjat a internet més de cinquanta vídeos produïts per la Delegació de Mitjans de Comunicació. Com ja us vam anunciar l'any passat des de fa uns mesos ja està disponible l'arxiu històric de vídeos del Bisbat. Es tracta d'un centenar de vídeos que mostren la vida diocesana entre 1988 i 2001.

Hem donat un nou impuls al Butlletí Digital de Notícies del qual s'han fet 27 números. Ara mateix el reben cada quinze dies 944 persones (842 en català i 102 en castellà). També som presents a les xarxes socials on tenim 500 seguidors al Facebook i 843 al Twitter.

En l'actualitat uns quaranta voluntaris col·laboren amb la delegació de Mitjans de Comunicació del Bisbat de Lleida.